Oikomo - Pienvauriokorjaamo

Käyntiosoite
Lokomonkatu 25 C
33900 TAMPERE
Hatanpää
Postiosoite
Vihilahdenkatu 16 B 26
33900 TAMPERE
Puhelin 050-357 17 27
Internetsivuthttp://www.oikomo.fi
Sähköpostiinfo@oikomo.fi
Y-tunnus 2302903-3
Toimiala

Pienvauriokorjaamo

Kuvaus

OIKOMO - Suomen taitavin lommon oikoja. Korjaamme vuosien kokemuksella pienet lommot autostasi nopeasti, vaivattomasti sekä edullisesti PDR-menetelmällä - laadusta tinkimättä. Jos maalipinta säilyi vaurion syntyessä ehjänä, on todennäköistä että autosi on käsittelymme jälkeen uutta vastaava, ellei parempi. Oli kysymyksessä oikominen, kiveniskut, kolhut, lommot, painaumat, painaumavauriot tai mitkä tahansa pienvauriot - meiltä hoituu korjaus. Toimimme yhteistyössä myös vakuutusyhtiöiden kanssa.

Lisätietoa

Paintless Dent Repair - PDR-menetelmä - Ei maalauksia.

Menetelmää käytettäessä ei tarvita hintavia korjausmaalauksia pienten lommojen takia. Erikoistyökaluja käyttäen taitavalla työstämisellä vahingoittunut pinta palautetaan vanhaan muotoonsa ja alkuperäinen maalipinta säilyy ennallaan.


Hinnasto: • Lommot alle 2cm 100 € • Lommot alle 5cm 160 €.

Hinnat sisältävät alv:n 24%. Laajemmat vauriot arvioimme ja hinnoittelemme erikseen.

Jokainen vaurio on ominaisuuksiltaan yksilöllinen, ja siksi arvioitava aina erikseen. Mikäli vauriota ei pysty PDR -menetelmällä korjaamaan, opastamme sinua jatkotoimenpiteissä sekä ohjaamme ammattitaitoisen automaalarin puheille. Pirkanmaan kolhukorjauksen yritysasiakkaita palvelemme asiakkaan omissa tiloissa. Yksityiset asiakkaat palvelemme Tampereella yhteistyökumppanin tiloissa.