Villi Pohjola Yritysmatkat

Postiosoite
PL 8016
96101 ROVANIEMI
Puhelin 0205 64 4333
Internetsivuthttp://www.villipohjola.fi
Sähköpostibusiness@villipohjola.fi
Y-tunnus 0116726-7
Kuvaus

Sinä päätät millaisen elämyksen haluat, me tarjoamme siihen puitteet ja halutessasi toteutamme sen viimeistä yksityiskohtaa myöten. Villi Pohjola on laatinut yritysmaailman käyttöön erilaisia valmispaketteja, mutta räätälöimme mielellämme myös toiveittesi mukaisen kokouksen, illanvieton, saunaillan, virkistyspäivän tai edustustilaisuuden suomalaisissa, luonnonläheisissä ja laadukkaissa puitteissa. Häiriöttömät kokoustilat, elämyksiä kala-apajien ääressä, vaellusta luonnossa - uusia kokemuksia.

Lisätietoa

Kokouskohteemme sijaitseva keskellä luontoa, muuta niihin on silti helppo saapua. Rennossa ilmapiirissä ideat pulppuavat ja aikataulu joustaa ryhmän tarpeiden mukaan. Kokouspäivän lomassa ohjeattu luontoretki piristää ja vahvivstaa päätöksiin sitoutumista.

Villi Erä -metsästys- ja kalastusmatkoja tehdään Suomen lisäksi Pohjois-Ruotsiin ja Pohjois-Norjaan.

Upeat puitteet, all inclusive -palvelu ja yhteiset luontoelämykset lisäävät luottamusta ja vuorovaikutusta. Reilu meininki muuttuu yhteiseksi tavaksi toimia.

Villin Pohjolan valikoimissa on runsaasti erikokoisille yritysryhmille soveltuvia kohteita. Halusipa sinun porukkasi sitten omaa rauhaa ja hiljaisuutta tai vauhdikasta menoa ja tapahtumia saat meiltä monipuoliset palvelut ja aktiviteetit omalle joukollesi.Toimipaikat

Villi Pohjola PL 8016 96101 ROVANIEMI
Villi Pohjola Yritysmatkat PL 8016 96101 ROVANIEMI